ledin

Volontär

För att Rockoff Festivalen ska vara ett möjligast bra evenemang behövs det arbetskraft och samarbete av många slag. Nedan finns listat saker som kanske just Du vill hjälpa till med. 

Du får gärna jobba med fler saker, exempelvis med att bygga upp festivalområdet före Rockoff Festivalen och sedan jobba som scenhjälp under festivalen. Det är dock olika personer som behandlar respektive jobbkategori och därför måste du anmäla dig separat till respektive avdelning.

Scenhjälp

Under festivalen behövs scenarbetare "stagehands" i varierande antal varje dag för att hjälpa artisterna med att lasta ur och in all utrustning som de har med sig på turnén.

Vakt

Varje dag behöver vi 20-30 vakter under kvällstid och två vakter på dagen respektive natten för att övervaka Rockoff Festival-området. Kravet är att du är 18 år och ej är prickad i polisens register för våldsbrott. För de volontärer som arbetar med ordning under festivalen anordnas en intensivkurs i ämnet.

Restaurang

Till restaurangen behöver vi hjälp från bland annat kockar, servitörer, kallskänkor, diskare, bartenders och ölförsäljare. För dig som tycker om att arbeta i ett högt tempo passar detta perfekt! Festivalområdet är öppet nästan hela dagen så det finns möjlighet till både dagsarbete och kvällsarbete.

Bygg/Ställa i ordning området

Innan festivalen behöver vi hjälp med att få scenen och festivalområdet redo. Efter festivalen behövs hjälp med att riva och återställa området. Arbetet börjar cirka en vecka före festivalen och rivningen efter festivalen tar några dagar.

Om du undrar över något mejla info@rockoff.nu.

Som volontär behöver vi dina personuppgifter. Du kan läsa hur vi behandlar dem här

Allmänt
Berätta kort om din tidigare arbetserfarenhet och/eller utbildning.
Vakt
Vilka dagar kan du preliminärt ställa upp?
Restaurang/bar
Byggare