windows95man

Windows95Man

Finlands Eurovision-deltagare Windows95man (Teemu Keisteri) är en välkänd underhållare/dj/bildkonstnär/radiovärd/dansare/modell och mycket uppskattad i Finland och över hela världen. Han är en söt och trevlig individ, lite av en blyg nörd på dagarna, men när han tar på sig uniformen - den ökända Windows95-skjortan och jeansbyxorna - och går upp på scenen så förvandlas han till en superman!

Windows95man, Finlands mest underhållande DJ,

har turnerat flitigt de senaste åren och även gjort framträdanden i Japan, på ett Finnair-flyg och Teneriffa. Hans spelningar, bestående av 90-tals eurodance- och technohits, är så intensiva liveframträdanden att publiken tappat andan. Keisteris strävanden och ganska unika konstnärliga innehåll följs globalt.

Efter år av väntan fick fansen till Windows95man äntligen vad de länge har längtat efter. Hans debutsingel – 90-tals inspirerade poplåten No Rules! Den har allt du kan hoppas på i en banger. Inga regler! fick världspremiär i finalen av UMK, den största och mest uppskattade musiktävlingen i Finland. Den fantastiska supershowen gjord av Teemu Keisteris Maximum No Rules-attityd, Henri Piispanens otroliga sång och det mytomspunna jeansägget leder duon till oväntad men obestridlig seger och till Eurovision 2024 i Malmö.