Tungevaag & Raaban

30.7 - Tungevaag & Raaban

fredag 30.7

Super DJ-duon Tungevaag & Raaban gör sin näst sista spelning någonsin på Rockoff!

Den norsk-svenska duon har sedan starten 2015 gjort sig kända för sina energifyllda scenshower samt levererans av hits på löpande band. I december förra året meddelade de att de avslutar Tungevaag & Raaban för att satsa på sina solokarriärer. Martin & Robbin har massvis med hits i bagaget och lovar att leverera en show vi alla sent kommer att glömma! De är otroligt peppade att ta över Rockoff scenen en sista gång tillsammans. Missa inte möjligheten att se Tungevaag & Raaban avsluta årets festival! Detta blir magiskt.

Redan innan duon började arbeta ihop hade de byggt upp separata karriärer som de nu alltså enbart satsar vidare på. Norska Martin Tungevaag tog över världen med hiten ”Wicked Wonderland” och har genom åren fått en stark fanbase. Tungevaag är aktuell med hitsen Play (med Alan Walker), Knockout och låten Peru. Robbin Söderlund har bla producerat musik åt den japanska superstjärnan Yika Masaki och den svenska house-duon Stockholm Syndrome. Raaban är aktuell med hiten Lovely Day (feat the High).

Tillsammans har de alltså turnerat runt om i Europa och spelat på de stora festival-scenerna. Nu avslutar de fredagen på årets festival med en sista spelning tillsammans. Detta vill du absolut inte missa!