Moneybrother

21.7 - Moneybrother

lördag 21.7

Förbered dig på en konsert fylld av energi och passion när Moneybrother intar Rockoffscenen i sommar.

”Tillsammans med sina elva musiker får Moneybrother publiken att dra efter andan.  På turnépremiären blir det tydligt att Anders Wendin är en av landets främsta underhållare.” (++++ Aftonbladet Natasha Azarmi)

Efter att ha spelat under eget namn i ett antal år har Anders Wendin äntligen valt att på allvar återuppväcka Moneybrother – projektet som har fått Sverige att både dansa och gråta på samma gång. Anders många andra projekt i all ära – det är som Moneybrother han verkligen etsat sig in i det svenska folkhemmet. Den positionen befästs ytterligare nu under hösten, då han med sina många vackra tolkningar lär spela in sig i många fler musikhjärtan i succén Så Mycket Bättre. Med fullt band, en svårslagen katalog och nytt material på ingång lär den kommande turnén bli en euforisk upplevelse.

Under hösten har vi sett Moneybrother göra magiska tolkningar av andras material och andra tolka hans egna låtskatt inom ramen för TV-succén Så Mycket Bättre. Att det rör sig om en artist i sin absoluta högform råder det inga tvivel om. I början av förra året återupplivade Anders Wendin sitt Moneybrother-alias och genomförde de första spelningarna med projektet på närmare fyra år. Alla som var där kan vittna om kvällar som andades lika mycket då som nu, energi som finkänsla och hopp som förtröstan. Under vårens efterföljande succeturné har Moneybrother trollbundit sin publik och fått fantastiska recensioner. Vi är därför extra glada att sommarens turné inkluderar ett stopp på Åland.